Alles wat je wilt weten over online speeddate Groningen 😀

We leven tegenwoordig in een digitaal tijdperk waarin we veelal contact leggen via sociale media als Facebook, Instagram en WhatsApp. Velen van ons hebben dan ook accounts op meerdere social media platforms en zijn vaak online. Kijk maar eens om je heen wanneer je op het perron staat te wachten op je bus of trein. Hoeveel mensen staren naar het scherm van hun telefoon? Waarschijnlijk vrijwel iedereen. We zijn bovendien ook steeds vaker actief op datingapps als Tinder. Maar is dit nu de weg naar ware liefde? Ben je al eens teleurgesteld door een nepprofiel? Probeer dan eens online speeddaten!

Wat is online speeddaten? 💻

Voor degenen die ondertussen wel klaar zijn met swipen en behoefte hebben aan écht contact, is er online speeddaten. Maar wat is dit eigenlijk? Het klassieke speeddaten kennen we natuurlijk allemaal wel. Je gaat een avondje naar een leuke bar waar je een aantal singles ontmoet. Online speeddaten is een vrij nieuw concept in de datingwereld. Waarom zou je urenlang gaan swipen en Instagram profielen stalken, als je binnen een paar minuten online video speeddaten al kunt ontdekken of de klik er is? Bovendien kost online speeddaten, in tegenstelling tot het traditionele speeddaten, je helemaal niks!

Hoe werkt het precies? 📧

Maar hoe werkt het dan? Je gaat in principe gezellig videobellen met leuke singles bij jou in de buurt. Nepprofielen zijn dus voorgoed verleden tijd. Je gaat kletsen met échte mensen en leert elkaar in korte tijd beter kennen. Het fijne van online daten is dat je het eenvoudig vanuit je eigen huis kunt doen. Nestel jezelf op je bank of je favoriete stoel, pak een lekker drankje erbij en daten maar. Tijdens een online event kom je in contact met verschillende singles uit jouw omgeving. Na afloop van een gesprek kun je meteen aangeven of het voor jou een match is of juist niet. Is er een match? Dan kun je de volgende stap nemen.

Is het voor iedereen geschikt? 👍

Vraag je je af of het iets voor jou is? Dat kan het absoluut zijn. Online speeddaten is namelijk voor iedereen geschikt. Het is een gezellige, laagdrempelige manier om met anderen in contact te komen. Je kunt je voorkeuren vooraf instellen en wordt dus alleen gelinkt aan singles die hieraan voldoen. Bovendien worden er ook regelmatig events voor lesbiennes en homo’s georganiseerd, waardoor iedereen zijn of haar perfecte match kan tegenkomen.

Hoe kan ik annuleren?

Mocht het nu gebeuren dat je op het laatste moment niet meer kunt komen speeddaten, dan is het zeker mogelijk om te annuleren. Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets belangrijks tussen komt, dat je ziek bent, dat je moet overwerken of dat je onverwachts al een andere leuke man of vrouw bent tegengekomen. Wij raden je echter wel aan om alleen af te zeggen als het echt niet anders kan, want we hebben wel op je komst gerekend. Afmelden is heel simpel. Stuur een mail naar algemeen@speeddategroningen.nl en vermeld duidelijk voor welke avond je je had aangemeld, en dat je voor deze avond wilt afzeggen.

Hoe werkt het matchen?

Tijdens het online speeddaten ontmoet je vele leuke vrijgezellen die bij jou in de buurt wonen. In een aantal minuten ontdek je samen of er klik is. Raak je niet uitgepraat en voelt het gesprek nog niet ‘af’ wanneer de tijd voorbij is? Vul dan na de videodate in dat je diegene nog eens wilt zien. Dit doe je simpelweg door ‘ja’ aan te klikken op het scherm. Jouw date doet hetzelfde, en bij een wederzijdse ‘ja’ ontstaat er een match! Jullie ontvangen na de videodate avond beiden elkaars mailadres zodat er contact gelegd kan worden. Nu zijn jullie aan zet om die klik verder te onderzoeken en de volgende date in de agenda te zetten!

Wanneer gaat een evenement niet door?

In de meeste gevallen vinden onze evenementen gewoon of de geplande dag en tijd plaats. Hiervoor zijn we echter wel afhankelijk van het aantal aanmeldingen van singles. We willen jou namelijk wel voorzien van genoeg leuke videodates! Om het event door te laten gaan, moeten er ten minste 5 inschrijvingen per man en vrouw gedaan worden. Zo ben je verzekerd van voldoende videodates op één avond. Mochten er toch minder inschrijvingen zijn, dan wordt je inschrijving kosteloos doorgezet naar het volgende online speeddate evenement. We organiseren bijna dagelijks verschillende evenementen, waardoor er op korte termijn altijd wel een event in jouw leeftijdsklasse te vinden is. Schrijf je dus snel in en ontmoet leuke vrijgezellen bij jou in de buurt!

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €24,98