Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over speedaten? Kijk dan snel hieronder naar de veelgestelde vragen. Om te zien wanneer er een evenement in Groningen is klik hier

Oorsprong speeddaten

Speeddaten is een zeer moderne vorm van daten, en bestaat ook nog niet zo heel lang. Het is bedacht aan het einde van de 20e eeuw door Rabbijn Yaacov Deyo. Zijn idee werd al snel een groot succes in de Verenigde Staten, en is vanuit Amerika overgevlogen naar Europa. In de afgelopen jaren is ook online speeddaten enorm populair geworden, onder andere door de komst van het Coronavirus.

Speeddaten voor wie?

Speeddaten is voor iedereen. Of je nu wat jonger bent en heel nieuwsgierig bent naar wat het avontuur van speeddaten met zich meebrengt of wanneer je wat ouder bent en het fijn vindt om de komende periode niet meer alleen te zijn, maar herinneringen wil gaan maken met een nieuwe partner.

90% kans match

Wij geloven in onze jarenlange ervaring én goed georganiseerde speeddates. Dit betekent dat wij jou 90% kans op een match garanderen. We spreken over een wederzijdse match wanneer beide singles elkaar een 'ja' hebben gegeven. Wij zijn zo zeker van onze zaak, dat we je zelfs een matchgarantie aanbieden!

Na de avond: hoe kan ik dat het beste aanpakken?

Als de avond van de speeddates voorbij is dan krijg je binnen 24 uur een mail met de gegevens van jouw match of matches. Daarin staat de naam en een mailadres. Trek dus de stoute schoenen aan en stuur een berichtje om een vervolgdate in te plannen.

I am an expat, can I join as well?

Absolutely! In fact, we have multiple options for expats. Of course you are more than welcome to join our regular speeddating events, but we also host a special Expat speeddating event in Amsterdam. If you choose to join our regular events, please let us know that you're an expat, and we'll explain everything in English.

Ik neem alleen deel als mijn vriend(in) ook van de wachtlijst wordt gehaald

We begrijpen heel goed dat jullie graag samen willen komen speeddaten. Om ervoor te zorgen dat jullie samen kunnen deelnemen is het belangrijk dat jullie ons een email sturen waarin staat dat jullie graag samen willen komen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jullie gezellig samen kunnen deelnemen aan één van onze speeddates.

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Speeddates vanaf €24,98